Két hivatásom van: a családom és a munkám. Abban, hogy mindkét területen lelkiismeretem szerint helyt tudjak állni családom önzetlen segítsége és munkatársaim példaértékű helytállása elengedhetetlen.

Szerencsés vagyok, hogy olyan hivatást választottam, ami boldoggá tesz és hatalmas büszkeség és megtiszteltetés számomra, hogy annak a   körzetnek voltam három ciklusban a képviselője, ahol felnőttem. Hogy annak a kerületnek lehettem alpolgármestere és dolgozhatom most is érte nap, min nap, ahol  Ismerős nekem minden fa, minden bokor, a buszmegállók, az itt élő emberek. Nagyon sok kedves emlék köt ehhez a vidékhez. 14 éves koromban költöztem szüleimmel és két testvéremmel az Oltvány árokba. A 8 évvel fiatalabb húgom logopédus, a kerületben lakik és dolgozik. Az öcsém másfél évvel fiatalabb nálam, ő pedig értékesítési menedszerként dolgozik a kerületben.

Az Arany János Gimnáziumban érettségiztem 1997-ben. Meghatározó volt számomra az ott töltött négy év, öt barátnőmmel azóta már több mint 10 gyermeket terelgetünk.

A Vendéglátóipari Főiskolán szereztem közgazdász diplomát, és itt mélyültem el a főzés, sütés tudományában, amit anyukám mellett már kisgyerek korom óta folyamatosan gyakoroltam. A főiskola után felvételt nyertem a Közgazdaságtudományi Egyetem politológia szakára.

A közélet már gimnazista korom óta érdekelt, a jobboldali beállítottság pedig soha nem volt kérdés a családunkban. Az 1998-as kampányban kezdtem el aktívan segíteni, szórólapozni, rendezvényekre járni. A 2002-es vereség után léptem be a XI. kerületi Fidelitasba, majd pár hónappal később a Fideszbe. 2004-től voltam a gazdagréti és a sasadi körzet területfelelőse, ami azt jelenti, hogy 30-40 aktivistával én szerveztem a kampánymunkát. 2006-ban indultam először az önkormányzati választásokon és legnagyobb meglepetésre sikerült megnyernem a körzetet.

2014 őszén immár harmadszor nyertem el az emberek bizalmát az önkormányzati választásokon. Az új ciklus új kihívások elé is állított, 2014 őszén a képviselő testület alpolgármesterré választott, és dr. Hoffmann Tamás polgármester úr két igen felelősségteljes terület felügyeletét bízta rám: a kerületi közbiztonság és az egészségügy irányítását.

Szerencsés vagyok, mert gyermekeim születése idején is tudtam folytatni a munkámat, ha nem is olyan intenzitással, hiszen jöttek szép sorjában: Andris 2007 júniusában, Balázs 2008 novemberében, Zsuzsanna 2010 májusában, Julianna 2012-ben és Krisztina 2015-ben. Sok-sok segítséggel és rengeteg szervezéssel tudom összeegyeztetni a munkámat a családommal, ami ötgyermekes anyukaként sokszor nem könnyű feladat. Szerencsére a szüleimtől öt perc sétára lakunk, ők és a húgom bármikor hadra foghatók. 

Anyának lenni hatalmas boldogság, de a munkám nélkül nem lenne teljes az életem.

 

Ne maradjon le Ön sem, csatlakozzon közösségünkhöz!

Iratkozzon fel hírlevelemre, hogy elsőként tájékozódhasson a hazai családokat és nőket érintő fontos témákról, eseményekről, valamint tevékenységemről!

Marketing hírlevél *
Adatkezelési szabályzat *