Király Nóra önkormányzati képviselő, Preisinger Éva, a KULTI vezetője és Hoffmann Tamás polgármester szűkkörű, vacsorával egybekötött beszélgetésre invitálta Gazdagrét társasházainak közös képviselőit és gondnokait.

 

Az eszmecsere során főként azokat a témákat érintették, amelyek a városrész lakosait leginkább foglalkoztatják. Szó esett a Dzsungel játszótér felújításáról, egy kardiogépekkel felszerelt “felnőttjátszótér” kialakításáról, az MLSZ pályázati keretéből megvalósuló gazdagréti műfüves futballpálya létrehozásáról, valamint a közelgő Szent Iván-napi Vigasságokról. A részt vevő közös képviselők örültek a lehetőségnek, hogy hatékonyabb módon mondhatják el véleményüket a városrészt érintő kardinális kérdésekről, mint egy nagyszabású lakossági fórumon.

Király Nóra lapunknak úgy nyilatkozott, a házak vezetői a lakóközösség mozgatórugóiként segítenek a szervezésben, a lakosokkal való hatékony kommunikációban. Most, hogy újrateremtik a Szent Iván-napi Vigasságok hagyományát, a gondnokok és közös képviselők támogatását kérik, hogy népszerűsítsék a közelgő eseményt, amelynek közösségformáló ereje sokat segíthet abban, hogy a gazdagréti polgárok jobban megismerjék egymást, és még hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni gondjaik, problémáik megoldásán.