Január 23-án tartotta első összejövetelét Gazdagréten a 60 + Közéleti Klub, amelynek tagjai a hatvanadik életévükön túli aktív lakosokból toborzódott.A meghívottak között szerepeltek a körzet önkormányzati képviselői, Király Nóra, Kerékgyártó Gábor és Sass Szilárd.

Gyógytorna és zongoraszó
Giller Lászlóné Ildikó, a klub vezetője köszöntötte az érdeklődőtket és elmondta, hogy mindenki programjavaslatát, ötletét megköszöni és számít rájuk.  Az aktív idősek nagy örömmel láttak hozzá a tervezgetéshez: Tervbe került egyebek mellett gyógytornász által tartott torna, gyalogtúrák, buszos kirándulások, vetítés, irodalmi est, zongora hangverseny, mesemondás, ping-pong verseny és jogi tanácsadás is.
Király Nóra elmondta, hogy nagy örömmel üdvözi az önszerveződő, hasznos csoportokat körzetében, így Gazdagréten is. A hatvanon túli hölgyek és urak tettrekészségét pedig különösen tisztelendőnek és fontosnak tartja, hiszen a szervezett programok, előadói estek és kirándulások nemcsak a testet de a lelket is fitten tartják.
Minden hónap harmadik hétfőjén találkoznak
Szólt arról is, hogy tapasztalatból tudja, milyen nagy segítséget jelent egy családnak a tapasztalt, tetterős és egészséges rokon, vagy nagymama, aki bár cserébe sok lelki feltöltődést kap az unokáktól, azonban a saját korosztályával való kikapcsolódásra is nagy szüksége van. Ez a klub lehetőséget ad erre, hiszen rendkívül sokféle, értékes tudással és tapasztalattal rendelkező tagjainak köszönhetően változatos és érdekes programok valósulhatnak meg.
Az ötletbörze befejezése után a 60 + Közéleti Klub tagjai megállapodtak abban, hogy minden hónap harmadik hétfőjén tartják összejövetelüket. A képviselők sok sikert kívántak a továbbiakhoz és lehetőségeikhez mérten támogatást ígértek a klubnak.