Király Nóra, Újbuda közbiztonságáért felelős alpolgármestere hivatalos látogatást tett a Zuglói Rendészeti Központban, ahol közbiztonsági kérdésekben tájékozódott. Az eseményre elkísérte Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselő és Dr. Nagy-Juhák István, az Újbuda Polgárőrség vezetője.

A Zuglói Rendészeti Központ Budapest egyik legjobban működő, önkormányzati fenntartású közbiztonsági intézménye, amelyet egy éve hozott létre a XIV. kerületi önkormányzat. A Központ a bűnüldözés és bűnmegelőzés minden helyi szereplőjével folymatos kapcsolatban áll és az erők koncentrálására törekszik. Céljait úgy foglalhatnánk össze, hogy minden közbiztonsággal kapcsolatos kérdéssel foglalkozzon a megfelelő szervezet, ne sikkadjon el egy terület, vagy egy állampolgár se, de ugyanakkor egy kérdéssel ne foglalkozzon két szervezet párhuzamosan. Éppen ezért élénk kapcsolatot ápol a helyi rendőrökkel, az önkormányzat közbiztonsági munkatársaival, a helyi közterület-felügyelettel és a polgárőr szervezettel is. Mindannyian egy közös célért dolgoznak, Zugló biztonságáért.
Király Nóra, mint Újbuda új közbiztonságért felelős alpolgármestere célul tűzte ki a kerület közbiztonsági helyzetének jelentős javítását. Ennek eléréséhez olyan eszközöket és javaslatot gyűjt, amelyek segítségével jelentős változást tud elérni Újbudán. Ennek egyik állomása volt a zuglói látogatás, amelynek során számos olyan lehetőséget ismert meg, amelyeket kerületünk biztonsága érdekében megvalósíthat.