Ezzel a címmel rendezett beszélgetős estet a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) 2017. február 14-én, Valentin napon Újbudán.

Az est vendégei olyan huszonéves házaspárok voltak, akik a karrierjük mellett a magánéletük építését is fontosnak tartják, és úgy gondolják, hogy a házasság egy életre szóló hatalmas kaland, amibe érdemes minél előbb belevágni!

A beszélgetésen jelen volt a szintén nagyon fiatal, sikeres és elkötelezetten házasságpárti dr. Illés Boglárka, ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkár és Király Nóra, a FICSAK alapítója, Újbuda alpolgármestere.

A résztvevők egyöntetű véleménye szerint a házasság nem valaminek a végét, hanem egy új élet kezdetét jelenti, amelyben a felek szövetségre lépnek és támogatják egymást.

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója elmondta, hogy tíz éve kötött házasságából öt gyermek született. Bár a hétköznapi gondok megoldása, a gyerek külön órákra, de akár iskolába, óvodába szállítása nem egyszerű, azonban ez a férjével kötött házasságukat csak erősíti, színesíti, életüket pedig boldogabbá, gazdagabbá teszi.

Azt tanácsolja a fiataloknak, hogy bátran merjenek belevágni a házasságba, hiszen minél korábban lép frigyre egy pár, annál nagyobb esélye van annak, hogy több gyermekük születhessen.

 

A Fiatal Családosok Klubja számos ötlettel, rendezvénnyel, javaslattal támogatja a fiatal családosokat.