Kedves Gyerekek, Tanárok, Nevelők, Edzők!

A Király Nóra által alapított Összefogás XI. Sportegyesület együttműködve a 17. FINA Világbajnokságot szervező Bp2017 Nonprofit Kft-vel szeretné emlékezetessé tenni, hogy idén országunk ad otthont ennek a tekintélyes sporteseménynek.

Az egyesület a Bp2017 Nonprofit Kft-vel karöltve, az EMMI Sport Szakállamtitkárság támogatásával, a Magyar Vízilabda Szövetség szakmai támogatásával, Budapest Főváros és a megyei sportreferensek, a Formatex Kft, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és további civil szervezetek együttműködésével szurkolói pályázatot hirdet, Nem vagyunk mi kispályások 2. címmel.

Sportolóink sikeréhez úgy járulhatunk hozzá, hogy már a felkészülést is szurkolással támogatjuk. A cél érdekében a tavalyi, országos sikerű, Nem vagyunk mi kispályások című felhívásunkhoz hasonlóan az idén is játékra, közös szurkolásra hívunk mindenkit!

Óvodás és iskolás gyermekek 10 fős csapatai számára meghirdetett pályázatunkban arra kérjük a résztvevőket, hogy maximum 2,5 perces kisfilmmel és/vagy rajzokkal, versekkel, táncos koreográfiával mutassák be, hogyan szurkolnának nemzetünk úszó, vízilabdázó, szinkronúszó és műugró büszkeségeinek a világbajnokságon.

A legkreatívabb csapatokat idén is értékes ajándékokkal jutalmazzuk, a legjobbak pedig a bajnokság egyes helyszínein szoríthatnak kedvenceiknek.
A legjobb 25 csapat meghívást kap a 2017. május 21-én Budapesten tartandó Újbudai Vízimajálisra, ahol különböző sportvetélkedőkön mérhetik össze tudásukat, találkozhatnak a vizes sportágak magyar sztárjaival, versenyzőkkel és értékes nyereményekkel térhetnek haza.
Kedves óvodások, iskolások!
Mutassátok meg, hogy Ti hogyan szurkolnátok a magyar sportolóknak a VB-n! Pályázzatok kisfilmekkel, rajzokkal, (maximum 10) fotóval, versekkel, táncokkal, amelyben nemzetünk büszkeségeinek szurkoltok!

Tippek, tanácsok,példák:

1. Állítsatok össze egy maximum 10 fős csapatot, és készítsetek magatoknak szurkolói mezt! Legyen minél vidámabb, eredetibb, legyenek rajta nemzeti színű elemek! Hozzátok magatokkal kedvenc testnevelő tanárotokat is, legjobb, ha felkéritek, hogy legyen tagja vagy akár kapitánya a csapatnak, segítsen Nektek a közös szurkolásban! Legyetek Ti az igazi „kemény mag”!
2. Válasszatok magatoknak egy nevet, amely a legjobban jellemzi a társaságot vagy utal arra, hogy melyik településen éltek, ugyanakkor utal a szurkolásra, a vizes sportok szeretetére!
3. Találjatok ki egy vidám szurkolói koreográfiát, írjatok buzdító rigmusokat, verset, dalt, amellyel mérkőzés közben támogatjátok kedvenceiteket!
4. Készítsetek egy rövidfilmet az egész csapatmunkáról, legyen rajta minden, ami a sportolókat igazán jókedvre derítheti! Ne felejtsétek el, hogy kíváncsiak arra, hol éltek, ezért áruljatok el valamit magatokról, a településetekről, az iskolátokról is! Sőt válasszatok ki néhányat kedvenc sportolóitok közül, üzenjetek nekik személyesen a videón keresztül, buzdítsátok őket a saját óvodátok, iskolátok tantermei, tornaterme vagy sportpályája közeléből!
5. Küldjétek be a pályázatot a nemkispalyas@gmail.com címre 2017. április 28-ig. (Ezen a címen vagy a facebook oldalon információkat is lehet kérni, vagy kérdéseket feltenni)
Legyetek Ti az igazi “kemény mag”, mutassátok meg, hogy nem vagytok “kispályások”!
Szurkoljunk együtt a magyar sportolóknak és élvezzük együtt a Vízimajálist!

I . kategória: óvodások
II. kategória: az általános iskolák 1-4. osztályai
III. kategória: az általános iskolák felső tagozatosai
IV. kategória: középiskolások

A pályázatokat népszerű úszókból, vízilabdázókból, közéleti szereplőkből álló zsűri kategóriánként külön értékeli. A nyerteseket a kategóriák jelentkezőinek arányában választjuk ki.
Az összes pályázatot nyilvánosságra hozzuk a Nem vagyunk mi kispályások Facebook oldalon és YouTube csatornánkon!
A 24+1 legjobb csapatot és felkészítőiket, iskolatársakat és családokat számos egészséges, időjárástól függő, vidám, szórakoztató program (vízi és szárazföldi játékok, célba lövés vízi pisztollyal, kidobók, váltóversenyek, ugráló vár, stb.) valamint kézműves játékok, alkotási lehetőségek, arcfestés, bűvész, vízi bohóc, stb. várja. Az óvodások biztonsága érdekében őket csak szárazföldi játékokba vonjuk be.
A rendezvény helyszínén a csapatok találkozhatnak a magyar vizes sport mai és régi sztárjaival, közös fotót készíthetnek velük, és talán egy kis beszélgetésre is jut majd idő.
A csapatok a rendezvényen újra előadhatják, bemutathatják a pályázatra beérkezett rajzokat, szurkolói dalokat, rigmusokat, koreográfiákat.
 

Játéksziget Különdíj!
Országosan ismertté válhat alkotásod!


Támogatónk pályázata alapján nemcsak értékes nyári ajándékokat nyerhetsz, de akár a Te rajzod is szerepelhet a Játéksziget üzletek papírtáskáin, plakátjain. Nem mindennapi lehetőség, hogy a Te alkotásod köszönjön vissza Rád az ország összes Játéksziget üzletében! Több ezer vásárló viheti haza a rajzoddal díszített táskákban a játékokat!

További részleteket a Nem vagyunk mi kispályások Facebook oldalunkon olvashatsz!

 KEDVES TESTNEVELŐK, FELNŐTTEK, EDZŐK, OSZTÁLYFŐNÖKÖK!
              MEGÉRI PÁLYÁZNI!

Biztassák a gyerekeket közös játékra, szurkolásra, pályázásra!

Amennyiben munkájuk bekerül a 24+1 legjobb közé, (csapatonként maximum két fő felkészítő)
-5000,- Ft/fő értékű sportszerrel, vagy
-5000,- Ft/fő értékű sportszer utalvánnyal, vagy
-5500,-Ft értékű, a MOM Sport Uszodába szóló,hétvégi páros belépővel díjazzuk. (A nyeremény készpénzre nem váltható.)
 
       Más vizeken evezhet!
 
A 24+1 csapatból egy-egy fő felkészítő részt vesz egy külön sorsoláson és akár egy kétszemélyes, egyhetes, tengerparti nyaralásra repülhet!
Vidám, játékos munkát kívánunk mindenkinek! 
Hajrá Magyarország!