A Zenei nevelés a bölcsődében elnevezésű tanfolyam már több vidéki városban lezajlott az elmúlt időszakban, így sok szerencsés kisgyermek nevelő sajátíthatott el hasznos zenei tudást a Ringató alapítójának jóvoltából. Ebben az évben, a FICSAK támogatásával, több budapesti bölcsődei dolgozó részére elérhetővé vált a képzés.

A sajtótájékoztató alkalmával a Ringató alapítója, Gróh Ilona elmondta, a képzés a XI. kerületben indult elsőként, de ezt követően több kerületben is megvalósul majd.

Molnár László, Újbuda alpolgármestere arról beszélt, a képzés a nevelők számára ingyenes, a költségeket az önkormányzat és az állam közösen finanszírozza.

Szívügyem a kisgyermekek fejlődése

A Ficsak alapítójaként és 5 gyermekes édesanyaként is hiszem, hogy a kisgyermekkori zenei nevelés nagyon fontos és egy boldog, teljes gyermekkor része kell, hogy legyen. Ezért is dolgozunk immár évek óta a kodályi elvekre épülő Ringató módszer kidolgozójával, Gróh Ilona zenepedagógussal és egyesületével a Ringatóval pl. az anyák napi rendezvényeinken és más eseményeink alkalmával is.

Kiemeltem még, hogy milyen fontosnak tartom a kisgyermekek megfelelő nevelését és boldog vagyok, hogy a Ringatóval ismét egy értékes, közös munkában vehetünk részt.

 

Az esemény képeit itt tekintheti meg!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!