FelemelŇĎ √©lm√©ny volt nemzeti √ľnnep√ľnk√∂n egy√ľtt j√°rni v√©gig a B√©kemenet l√©lekemelŇĎ √ļtj√°t, √°t√©lni a k√∂z√∂s √ľnnepl√©s √∂r√∂m√©t.

‚̧ԳŹūü§ćūüíö K√∂sz√∂n√∂m mindannyiuknak, akik vel√ľnk tartottak √©s azoknak is, akik l√©lekben voltak jelen!

N√©zz√ľk vissza egy√ľtt a sz√©p pillanatokat.

 

 

 

R√©g nem volt ennyire fontos tal√°lkoznunk: egyfelŇĎl a koronav√≠rus j√°rv√°ny miatt a szem√©lyes kapcsolatok meg√©l√©se hi√°nyzott m√°r nagyon, m√°sfelŇĎl a k√∂zelgŇĎ v√°laszt√°sok √©s a haz√°nkra nehezedŇĎ nemzetk√∂zi nyom√°s miatt volt m√ļlhatatlanul fontos ebben a form√°ban is megbesz√©lni k√∂z√∂s √ľgyeinket, strat√©gi√°t alkotni az √°prilisig tart√≥ idŇĎszakra.

A tét hatalmas.

Ma nemcsak √©letsz√≠nvonalunk, prosper√°l√≥ gazdas√°gunk, hanem l√©tform√°nk √°ll t√°mad√°s alatt. A sz√ľleinktŇĎl, nagysz√ľleinktŇĎl √∂r√∂k√ľl kapott √©letm√≥dunkat kell most megv√©den√ľnk – a nemzetk√∂zi erŇĎterekkel √©s az √°ltaluk mozgatott hazai ellenz√©k t√∂rekv√©sekkel szemben. De eg√©sz haz√°nk√©rt!

Ebben a sorsford√≠t√≥ k√ľzdelemben pedig csakis egym√°sra sz√°m√≠thatunk.

De tudjuk: egym√°sra minden k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt sz√°m√≠thatunk!

Ma minden j√≥√©rz√©sŇĪ, j√≥zan magyar ember erej√©re, elt√∂k√©lts√©g√©re, ki√°ll√°s√°ra sz√ľks√©g van, szerte az orsz√°gban, falvakban √©s v√°rosokban, hat√°rainkon innen √©s t√ļl, s itt, a mi szeretett fŇĎv√°rosunk sz√°munkra legkedvesebb vid√©k√©n, √öjbud√°n is!

Arra b√°tor√≠tok ez√©rt mindenkit, hogy ki-ki erej√©hez m√©rten v√°llaljon r√©szt abb√≥l a k√∂z√∂s munk√°b√≥l, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy haz√°nk vezetŇĎi j√∂vŇĎ √°prilist√≥l is a magyar √©rdekek k√©pviselet√©ben, a normalit√°s talaj√°n √°llva, a csal√°dok √©s a gyerekek j√∂vŇĎj√©√©rt, a munka becs√ľlet√©t √©s az abb√≥l szerzett j√∂vedelem √©rt√©k√©t megŇĎrizve alak√≠thass√°k – a mi felhatalmaz√°sunkkal – orsz√°gunk j√∂vŇĎj√©t!

K√∂sz√∂nj√ľk b√°tor√≠t√°sukat, t√°mogat√°sukat √©s kitart√°sukat, igyeksz√ľnk tov√°bbra is ki√©rdemelni bizalmukat!

Hajr√° Magyarorsz√°g, hajr√° √öjbuda!