Felemelő élmény volt nemzeti ünnepünkön együtt járni végig a Békemenet lélekemelő útját, átélni a közös ünneplés örömét.

❤️🤍💚 Köszönöm mindannyiuknak, akik velünk tartottak és azoknak is, akik lélekben voltak jelen!

Nézzük vissza együtt a szép pillanatokat.

 

 

 

Rég nem volt ennyire fontos találkoznunk: egyfelől a koronavírus járvány miatt a személyes kapcsolatok megélése hiányzott már nagyon, másfelől a közelgő választások és a hazánkra nehezedő nemzetközi nyomás miatt volt múlhatatlanul fontos ebben a formában is megbeszélni közös ügyeinket, stratégiát alkotni az áprilisig tartó időszakra.

A tét hatalmas.

Ma nemcsak életszínvonalunk, prosperáló gazdaságunk, hanem létformánk áll támadás alatt. A szüleinktől, nagyszüleinktől örökül kapott életmódunkat kell most megvédenünk – a nemzetközi erőterekkel és az általuk mozgatott hazai ellenzék törekvésekkel szemben. De egész hazánkért!

Ebben a sorsfordító küzdelemben pedig csakis egymásra számíthatunk.

De tudjuk: egymásra minden körülmények között számíthatunk!

Ma minden jóérzésű, józan magyar ember erejére, eltökéltségére, kiállására szükség van, szerte az országban, falvakban és városokban, határainkon innen és túl, s itt, a mi szeretett fővárosunk számunkra legkedvesebb vidékén, Újbudán is!

Arra bátorítok ezért mindenkit, hogy ki-ki erejéhez mérten vállaljon részt abból a közös munkából, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy hazánk vezetői jövő áprilistól is a magyar érdekek képviseletében, a normalitás talaján állva, a családok és a gyerekek jövőjéért, a munka becsületét és az abból szerzett jövedelem értékét megőrizve alakíthassák – a mi felhatalmazásunkkal – országunk jövőjét!

Köszönjük bátorításukat, támogatásukat és kitartásukat, igyekszünk továbbra is kiérdemelni bizalmukat!

Hajrá Magyarország, hajrá Újbuda!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!