Felemelő élmény volt nemzeti ünnepünkön együtt járni végig a Békemenet lélekemelő útját, átélni a közös ünneplés örömét.

❤️🤍💚 Köszönöm mindannyiuknak, akik velünk tartottak és azoknak is, akik lélekben voltak jelen!

Nézzük vissza együtt a szép pillanatokat.

 

 

 

Rég nem volt ennyire fontos találkoznunk: egyfelől a koronavírus járvány miatt a személyes kapcsolatok megélése hiányzott már nagyon, másfelől a közelgő választások és a hazánkra nehezedő nemzetközi nyomás miatt volt múlhatatlanul fontos ebben a formában is megbeszélni közös ügyeinket, stratégiát alkotni az áprilisig tartó időszakra.

A tét hatalmas.

Ma nemcsak Ă©letszĂ­nvonalunk, prosperálĂł gazdaságunk, hanem lĂ©tformánk áll támadás alatt. A szĂĽleinktĹ‘l, nagyszĂĽleinktĹ‘l örökĂĽl kapott Ă©letmĂłdunkat kell most megvĂ©denĂĽnk – a nemzetközi erĹ‘terekkel Ă©s az általuk mozgatott hazai ellenzĂ©k törekvĂ©sekkel szemben. De egĂ©sz hazánkĂ©rt!

Ebben a sorsfordító küzdelemben pedig csakis egymásra számíthatunk.

De tudjuk: egymásra minden körülmények között számíthatunk!

Ma minden jóérzésű, józan magyar ember erejére, eltökéltségére, kiállására szükség van, szerte az országban, falvakban és városokban, határainkon innen és túl, s itt, a mi szeretett fővárosunk számunkra legkedvesebb vidékén, Újbudán is!

Arra bátorĂ­tok ezĂ©rt mindenkit, hogy ki-ki erejĂ©hez mĂ©rten vállaljon rĂ©szt abbĂłl a közös munkábĂłl, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy hazánk vezetĹ‘i jövĹ‘ áprilistĂłl is a magyar Ă©rdekek kĂ©pviseletĂ©ben, a normalitás talaján állva, a családok Ă©s a gyerekek jövĹ‘jĂ©Ă©rt, a munka becsĂĽletĂ©t Ă©s az abbĂłl szerzett jövedelem Ă©rtĂ©kĂ©t megĹ‘rizve alakĂ­thassák – a mi felhatalmazásunkkal – országunk jövĹ‘jĂ©t!

Köszönjük bátorításukat, támogatásukat és kitartásukat, igyekszünk továbbra is kiérdemelni bizalmukat!

Hajrá Magyarország, hajrá Újbuda!