A mai napon hét családszervezet, köztük az általam alapított Fiatal Családosok Klubja látta vendégül Novák Katalin korábbi családokért felelős minisztert az Egyszülős Központban a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) meghívásából.

A beszélgetésben elhangzott, hogy nemzetközi összehasonlításban is egyedülálló a magyar családbarát közösségek, szervezetek, szereplők együttműködése, ami fontos összetevője annak, hogy Magyarországon a családok kiszámítható, biztonságos, családbarát közegben érezhetik magukat. Az elmúlt években számos olyan intézkedés született, mely több 100 ezer családnak nyújtott segítséget.

A házasság hete alkalmából arról beszélgettünk, hogy a fiatalok házasságkötési kedve továbbra is töretlen, hiszen tavaly tovább emelkedett a házasságkötések száma, 2010-hez képest pedig már kétszer több fiatal hozza meg ezt a boldog döntést. Fontos eredmény, hogy a járvány ellenére 2021-ben is nőtt a születések száma, a gyermekvállalási kedv pedig közel három évtizede nem volt ilyen magas. A magyarok igent mondanak az életre, igent mondanak a családra.

A találkozón Novák Katalin köztársasági elnökjelölt hangsúlyozta: „a magyar családok ügye közös vállalásunk marad a jövőben is”. Megköszönte a családszervezetek együttműködését, a családi értékek melletti kiállást, és hangsúlyozta, a magyar gyermekek, magyar családok sorsa a jövőben is szívügye marad, a családszervezetek pedig továbbra is számíthatnak az elköteleződésére. Szívből köszönjük! 💕

A beszégetésen készült további képek itt tekinthetők meg >> GALÉRIA

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!