Új lendületet Újbudának

Tegyünk együtt egy tisztább,

biztonságosbb, élhetőbb Újbudáért!

Csatlakozz a csapatunkhoz és

legyél részese a változásnak!

 

Új lendületet Újbudának

Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb, élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!

Kedves újbudai Barátom!

Király Nóra vagyok, lokálpatrióta, ötgyermekes édesanya, Újbuda korábbi alpolgármestere. Újbudán születtem, itt nőttem fel és jelenleg is ez a kerület az otthonom. Lassan 20 éve dolgozom az itt lakó emberekért, a kerületben rejlő lehetőségek kibontakoztatásáért, szebbé tételéért.

Hiszek a közösségért és a közösséggel együtt végzett munkában, abban, hogy könnyebbé, biztonságosabbá és egészségesebbé tehetem az itt élők mindennapjait. Kezdetben, mint önkormányzati képviselő, majd 2014 őszétől 2019-ig, mint alpolgármester végeztem feladataimat Újbudán.

Szívügyemként tekintek a családalapítás és a családos lét szépségeinek hangsúlyozására, és fontosnak tartom, hogy ne csak népszerűsítsem, hanem aktívan tegyek is azért, hogy a 11. kerületi családok élete a legfiatalabb generációtól kezdve a nyugdíjasokig, minél kényelmesebb és könnyebb lehessen. Elkötelezett vagyok a környezetvédelem iránt, lényegesnek tartom felhívni a figyelmet, hogy együtt kell fellépnünk közvetlen környezetünk és Földünk megóvása érdekében.

Szeretem a kihívásokat, így ismét nagy fába vágtam a fejszémet. A 2024 júniusi önkormányzati választás lehetőséget ad nekünk, hogy leváltsuk a kerületet jelenleg vezető „össz-ellenzéki”polgármesterét és képviselő testületét és Újbudát újra sikeres fejlődési pályára terelhetjük. Ez a küldetésem, a misszióm és ehhez keresek még lelkes, lokálpatrióta újbudaiakat, csapattársakat. 

Arra kérlek tehát, hogy csatlakozz az épülő csapatomhoz, amennyiben szeretnéd, hogy Újbuda egy virágzó, tisztább, biztonságosabb, lehetőségeit jobban kihasználó, családbarát és zöld kerület legyen. Csatlakozz, ha valóban szeretnél tenni a kerületért, ahol élsz! Sajnos az elmúlt 5 évben a jelenlegi vezetés mellett egyre inkább egy stagnáló, kaotikus városrésszé alakult és ha Újbuda tovább halad ezen az úton, akkor nem fogja tudni kiszolgálni az itt élő emberek igényeit.

Ezt mindenképp szeretnénk elkerülni, célunk tehát új lendületet, tiszta fuvallatot hozni Újbudára! Kisöpörni, ami elavult, idejétmúlt, öreg és behozni, ami modern, korszerű, ésszerű és leginkább ami az ITT ÉLŐK ÉRDEKEIT szolgálja.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjeként hiszek abban, hogy az előrehaladáshoz és a fejlődéshez a közösség ereje kell. Jelmondatom: “Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj másokkal együtt!”

Számomra az itt élő emberek érdekei és szempontjai a legfontosabbak. Szeretném, ha együtt alakítnánk ki azt az Újbudát, ahol minden korosztály megtalálja számításait és az otthonát.

Én ebben tudok segíteni Újbudának, az itt élőknek a több mint 20 éves közéleti tapasztalatommal, a civil munkámmal, helyi egyesületeimmel és a kiváló kormányzati kapcsolatrendszeremmel.

Jelentkezz Te is a csapatomba és légy részese a változásnak!

Ide kattintva tudsz regisztrálni és jelezni, hogy mely feladatok szimpatikusak számodra, miben tudsz/szeretnél segíteni. De akár írhatsz is nekem, ha már most látsz olyan problémát, amit szeretnéd, ha megoldanánk a kerületben.

Barátsággal:

Király Nóra
A Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje

Jelentkezz Te is a csapatomba és légy részese a változásnak!