Az egészségtudatosság kiemelten fontos a számomra, a családom minden tagja rendszeresen sportol.

Én magam, meglehetősen későn, főiskolás koromban kezdtem csak el sportolni, a gyerekeket viszont már úgy neveltük, hogy az életük természetes eleme, napi szükséglete legyen a sport és tényleg így is van, hétköznap járnak edzésekre, de hétvégén sem otthon ülünk, mindig aktívan, mozgással töltjük a szabadidőnket. Én is egy héten négyszer-ötször járok edzeni, általában hajnalban, ötre megyek az edzőterembe, így hazaérek, mire indítanom kell a gyerekeket reggel. Ha ez nem jön össze, fektetés után, kilenc fele megyek edzeni – de fontos, hogy ezt az időt ne a családtól vonjam el.

Korábban futottam, viszont egy ideje a crossfit a nagy szerelem, ebben találtam meg azt a mozgásformát, ami egy óra alatt úgy átmozgat, hogy alig állok lábra utána. De nekem pont erre a fizikai elfáradásra van szükségem, ez a fizikai kimerülés tölt fel.

A munkám során is felhasználom azokat a képességeket, amiket a sportból merítettem.  Így a kitartás és a fair play –  a politikában legalább annyira fontos számomra, mint a sportban!

A sport népszerűsítésének érdekében az elmúlt években számtalan futóversenyt, sportos eseményt, közösségi mozgással tarkított rendezvényt szerveztem csapatommal, valamint több helyen elértük, hogy különböző edzésekre legyen a gyermekeknek és az időseknek is lehetősége.

Véleményem szerint, a szülőknek nagy felelőssége van abban, hogy elmondják a gyermekeiknek, mennyire fontos a testmozgás és milyen nehézségeket okozhat a mozgásszegény életmód. Nagyon örülök, hogy sokan a mi rendezvényeink, futóversenyeink után kapnak kedvet a futáshoz, és hatásunkra a családok több esetben a futócipőt választják a távkapcsoló helyett.

 

 

Ne maradjon le Ön sem, csatlakozzon közösségünkhöz!

Iratkozzon fel hírlevelemre, hogy elsőként tájékozódhasson a hazai családokat és nőket érintő fontos témákról, eseményekről, valamint tevékenységemről!

Marketing hírlevél *
Adatkezelési szabályzat *