Újbuda az otthonom. Itt születtem, itt nőttem fel. Jól ismerem e kerület minden szegletét. Közel 20 éve nap, mint nap az itt élő közösségért, Gazdagrét szebbítéséért és jobbításáért dolgozom. Megtiszteltetés számomra, hogy a körzetemben élők bíztak és bíznak bennem.  Ezt a bizalmat igyekszem megszolgálni munkámmal. Hiszek abban, hogy könnyebbé, biztonságosabbá, egészségesebbé tehetem az itt élő családok mindennapjait. Látom és átélem a problémáikat, meghallom a panaszaikat, hisz közöttük élek.

Ötgyermekes anyukaként az otthoni teendők is kitöltenék a napjaimat, de nekem lételemem a közösségi tevékenykedés, a szervezés és igyekszem a bennem rejlő energiát jó célokra fordítani.

A családomban hagyománya van a nagycsaládos életformának, mi hárman vagyunk testvérek, édesanyámék pedig négyen voltak. A férjem is mindig sok gyermekre vágyott és ez a nagycsaládos élet iránti vágyakozás az első pillanattól összekötött minket. Már a legelső találkozásunkkor, Erdélyben, elhatároztuk, hogy olyan családot alapítunk majd, ahová legalább négy gyermek születik.

Az élet úgy hozta, hogy terveink valóra váltak, sőt felül is szárnyalták várakozásainkat és öt csodálatos gyermekünk született. Két kisfiam, Andris és Balázs mellé három kislánnyal is megajándékozott minket a sors Zsuzsi, Julika és Krisztike személyében.

Minden gyermekemtől tanultam valami nagyon fontosat az életről. Igazi édesanyává váltam általuk, jobb ember lettem.

A sikeres, irigylésre méltó nagycsaládos anyuka képe azonban mindig azzal a kitétellel érvényes, hogy mindez rengeteg aprómunkával, szervezéssel, bosszúsággal és örök lelkiismeret furdalással is jár – mert persze nem lehet mindig, minden fronton ugyanolyan jól teljesíteni. Ennyi szerepben: családanyaként, vezetőként és sportolóként is helyt állni naponta komoly fejtörést okoz nekem, és szerintem minden dolgozó édesanyának. Minden szerep teljes embert követelne, de ez az eszményi állapot persze, nem megvalósítható. 

Ha valamit meg lehet tanulni többgyermekes anyaként, az épp az újra tervezés képessége és a rugalmasság. Ezt gyakorlom én is nap, mint nap. Abban, hogy minden fontos területén az életemnek lelkiismeretem szerint helyt tudjak állni családom önzetlen segítsége és munkatársaim példaértékű helytállása elengedhetetlen.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a férjem mellett a szüleim, sőt a két testvérem is sokat segítenek, számíthatok a támogatásukra.  Így érzem teljesnek az életem, hogy édesanyaként és szakmailag is kiteljesedhetek.

 

Ne maradjon le Ön sem, csatlakozzon közösségünkhöz!

Iratkozzon fel hírlevelemre, hogy elsőként tájékozódhasson a hazai családokat és nőket érintő fontos témákról, eseményekről, valamint tevékenységemről!

Marketing hírlevél *
Adatkezelési szabályzat *