Kedves Anyukák, Apukák, Gyerekek!

A Gazdagréti Összefogás Egyesület a Team Judo Club SE-vel közösen Hadfi Dániel sokszoros magyar bajnok, Európa bajnok, és világbajnoki bronzérmes judósunk vezetésével gyerekjudót indít Gazdagréten!
Korosztály: 4 éves kortól fiúk, lányok 7 éves korig

Helyszín: Törökugrató utcai általános iskola tornaterme (Törökugrató u. 15.)

Időpont: kedd és csütörtök 17.00-18.00 (2013 tavaszán!)

Első edzés időpontja: 2011. november 22. kedd

AZ EDZÉSEK AZ ÉV VÉGÉIG MINDENKINEK INGYENESEK!

Hadfi Dániel Gazdagréten töltötte gyermekkorát, általános és középiskolába is idejárt. Nagyon büszkék lehetünk rá, és rengeteget tanulhatunk, tanulhattok tőle. Szerencsére a jövőjét is itt köztünk képzeli el, és most a Team Judo Club SE-vel közösen elindítja első ovi-judo programját Gazdagréten.

Az egyesület hét éve foglalkozik óvodás és iskolás korú gyerekek judo edzésével, tanítványaik fejlődése látványos, mind fizikális, mind mentális értelemben. A gyerkőcök rövid időn belül elsajátítják az eséstechnikákat minden irányban, valamint játékos judo küzdelmekben megtanulják használni saját erejüket és tisztelni társaik erejét.

Önök is tapasztalhatják, mennyire letűnt a küzdőszellem ifjaink életéből. Ezt a tulajdonságot – mi a Team Judo Club-ban – sportágunk oktatásán keresztül tudjuk gyermekénél fejleszteni. Munkánk alapvető céljai közé tartozik a fiatalkori agresszivitás levezetése, a felnőttek és társaik iránti tisztelet, megbecsülés, udvariasság, belső fegyelem kialakítása a japán hagyomány segítségével.

A judo mozgásanyaga alkalmas arra, hogy olyan fizikai alapot, mozgáskultúrát és belső tartást adjon, amivel bármelyik sportághoz kiváló alapot kapnak fiúk-lányok egyaránt. Mindemellett a gyerekeket olyan életformára és gondolkodásmódra vezeti rá, aminek egész életükön át jó hasznát veszik. Óvodai és iskolai felmérések kimutatták, hogy a balesetek 70%-a abból származik, hogy a gyerekek nem tudják megfelelően koordinálni mozgásukat. A judós gurulások és esések elsajátításával a balesetveszély szinte teljesen megszűnik.

Kedves szülők, gyerekek! Lehet, hogy a jövő bajnokai is köztetek vannak. Ha így van, Hadfi Dániel és csapata mindenre megtanít, hogy elindulhassatok akár a bajnokok útján is. Bajnok nem lesz mindenkiből, de a judo révén jobb ember igen, az egészen biztos.

Várunk tehát mindenkit a jövő héttől minden kedden és csütörtökön nagy-nagy szeretettel!

Sportbaráti üdvözlettel:

Király Nóra, képviselő                                       Hadfi Dániel
Gazdagréti Összefogás Egyesület                         Team Judo Club Se

Néhány kép az edzésekről: