Együtt könnyebb! Csatlakozz az Újbudai Félmaratonfutó Csapathoz, amelyet Király Nóra önkormányzati képviselő szervez a Gazdagréti Összefogás Egyesület közreműködésével.

Király Nóra vagyok, 4 kisgyerek anyukája. Gyerekkoromban nem sportoltattak rendszeresen a szüleim, emiatt kissé lustácska kislány voltam, aki mindig felmentést kért a tesi óra alól. Erre nem vagyok túl büszke és nap, mint nap a szüleim szemére vetem a mulasztásukat.
Felnőtt fejjel, főiskolás éveim alatt mégis közel került hozzám a sport és a mozgás öröme, olyannyira, hogy ma már rosszul érzem magam, ha egyetlen nap is eltelik nélküle. Öt év alatt négy gyereket szültem, ahhoz, hogy formában maradjak és bírjam a gyerekek tempóját különösen fontos számomra a rendszeres mozgás.
A futás az, amit mindig be lehet illeszteni a szoros napirendbe, hiszen nincs napszakhoz és időhöz kötve, nem kerül pénzbe és csak egy jó futócipő kell hozzá. Nem vagyok egy jó futó, de szeretem. Indulok versenyeken, de nem azért, hogy nyerjek, hanem, hogy teljesítsem az egyre hosszabb és hosszabb távokat.
A következő ilyen táv a FÉLMARATON.
Ezt tűztem ki célul és bízom benne, hogy sikerül. De csapatban minden könnyebb és élvezetesebb, ezért találtam ki az Újbudai Félmaratonfutó Csapatot, hátha más is így van ezzel! Csatlakozhat olyan, aki hozzám hasonlóan most futná le először ezt a távot. Csatlakozhat olyan, akinek ez meg se kottyan, de szívesen edzene jó társaságban. Csatlakozhat olyan, aki még életében nem futott, de most szeretné elkezdeni. Olyan is, aki fogyni szeretne és ebben látja az utolsó esélyét. De jöhet olyan is, aki csak szeretne rendszeresen sportolni kevés pénzből, jó levegőn, csapatban. Várok tehát minden sportolni, mozogni vágyót januártól, hogy profi edzők segítségével együtt készüljünk az április 21-i Vivicitta Félmaraton versenyre!