A kerület napja alkalmából meghitt eseményen vett részt Király Nóra önkormányzati képviselő a Gazdagréti Idősek Klubjában. A képviselő asszony elismerően nyilatkozott a klubtagok aktív tevékenységéről, a pezsgő klubéletről és további aktív tevékenységet és jó egészséget kívánt a klubtagoknak.

Az Önkormányzat nevében átadta az elismerő okleveleket és nemzeti szalaggal feldíszített érmeket azoknak a klubtagoknak, akik kitűntek a közösségért végzett kiemelkedő aktív tevékenységükkel. Az ünnepség hangulatát a Garembucka együttes Napos-Holdas mesemondói, Gregus László és Bumberák Maja ízes magyarsággal előadott,  furfangos népmesei hősökről szóló, részben saját gyűjtésű meséivel,valamint népdalokkal emelték.

A klubtagok nevében Tamáska Andrea klubvezető  köszönetet mondott az Önkormányzat gondoskodó támogatásáért, mely lehető teszi a klub működését, ezzel is jelentősen elősegítve a gazdagréti idős emberek stabil érzelmi, mentális és fizikai állapotának megőrzését, fejlesztését.

Ez az esemény is bizonyítja, hogy van élet a nyugdíjazás után is, mégpedig igen értékes, tartalmas és hasznos. A klubtagok azt vallják, hogy az élet örömeitől nem elzárkózni, hanem azért aktívan tenni kell.”