Tisztelt Támogatók, Kedves Szülőtársak!

Köszönöm mindenkinek, aki tavaly novemberben aláírásával támogatta az önkormányzat képviselőtestületéhez benyújtott „óvodamegmentési és óvoda-felújítási” beadványunkat.

Amint azt láthatták a nyár folyamán az óvoda részleges felújítása megtörtént.
A felújítást a kerületi önkormányzat 30.000.000 Ft-ból valósította meg.
A munkálatok keretében
·    kicserélték az összes ablakot, illetve

·    az eddig tűzveszélyes fa szerkezetű lépcsőt,

·    s megtörtént a tálalókonyha részleges felújítása is.

A beadvány másik része az óvoda megmaradásával volt kapcsolatos, s azt a 2003-as önkormányzati határozatot érintette, mely kimondta: „a Gazdagréti téri és a Törökugrató utcai óvoda összevonását oly módon, hogy a Törökugrató utcai telephely kimenő rendszerben megszűnik”.

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy az önkormányzat képviselőtestülete 2011. május 26-ai határozatában TÖRÖLTE a 2003-as határozatból az alábbi szövegrészt: „oly módon, hogy a Törökugrató utcai telephely kimenő rendszerben megszűnik”.

Szeretném emlékeztetni Önöket, hogy az eddigi felújítás megvalósulásában, illetve az óvodák összevonását és a Törökugrató utcai óvoda megszüntetését kimondó határozat megszűntetést kimondó részének törlésében nagy szerepet játszott Király Nóra önkormányzati képviselőasszony, aki teljes mértékben szívén viseli az óvoda sorsát, illetve az a tavaly novemberi aláírásgyűjtési akció, melynek keretében 4 nap alatt 352 támogató aláírást sikerült gyűjtenünk az óvoda ügyében.

Örülök, hogy munkánk nem volt hiábavaló, s egyúttal szeretném kérni Önöket, hogy a jövőben se sajnálják idejüket és aláírásukat jó ügy érdekében!

Gondáné Egerszegi Anikó
Szülőtárs, a beadvány készítője