Az újonnan átadott Csíkihegyek Általános Iskola sporttermében a cselgáncs legjobbjai tartottak bemutatót és csillantották meg tudásukat 1-2 percben a jelenlevők számára. Ezután nyílt edzést következett, a korszerűen felszerelt, új tatamikkal (küzdősportokhoz alkalmas padlóborítás) felszerelt teremben.

December 5-én lezajlott az új Gazdagréti Cselgáncs Klub ünnepélyes megnyitója, csaknem 150 érdeklődő részvételével.
A meghívottak között volt Dr. Simicskó István, Sportért és Ifjűságért Felelős Államtitkár, Dr. Hofmann Tamás, XI.kerületi Polgármester, Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke, valamint  Marosdi János, a XI. kerületi GAMESZ igazgatója, Hadfi Dániel, Európa bajnok cselgáncsozó, edző és Bere Tamás, a Teamjudo vezetője és természetesen a Csíkihegyek Általános Iskola igazgatója, Bruckner László is. Az est koordinátora Király Nóra kerületi képviselő volt, aki hónapokon keresztül dolgozott azon, hogy ez a tornaszoba megvalósuljon.
Dr. Simicskó István méltatta a küzdősportok fontosságát, hiszen azok a testet és lelket egyaránt karbantartják, valamint felelevenítette saját Kung-Fu- val kapcsolatos élményeit. Dr. Tóth László pedig Kano Jigoro-ról mesélt és egy róla készült portréval ajándékozta meg a termet.
Immáron az edzésekhez minden rendelkezésre áll, drukkolunk a sikerekért!