Kilencen indultak az Újbudai Önkormányzat dolgozói közül a 23. K&h Mozdulj – Maraton- És Félmaratonváltón. A sportos kollégákat a családtagokon, rokonokon kívül a kerületből is többen elkísérték a Városligetbe, hogy hangos szurkolással adjanak lendületet az összesen 63 km megtételéhez.

A csapat egyik tagja Király Nóra, Újbuda alpolgármestere elmondta, évtizedek óta aktívan sportol, mégis nagy erőbevetéssel készült a versenyre, ugyanis csapatban teljesíteni nagyobb felelősség, mint egyénileg. A felhívásra azért is jelentkezett nagy örömmel, mert minden alkalmat megragad, hogy terjessze meggyőződését, miszerint a mozgás, a sport öröm és az egészséges élet elengedhetetlen nélküle.

Ezen a versenyen fejenként hét kilométert kellett megtenniük az „ELEVENek” nevű csapat tagjainak amelyet szép időeredményekkel, sikeresen teljesítettek mindannyian.

„Kemény volt, de a tömeg, a jó hangulat, a rengeteg vidám, sportos ember szerencsére átsegített a holtpontokon. Utólag is mindenkinek köszönöm a biztatást és az elismerést, az egész csapat nevében! Nagyon örülök, hogy sokaknak jó példával járhattunk elöl és remélem, segítettünk abban, hogy egy lépéssel kerüljenek közelebb a rendszeres testmozgáshoz azok is, akik eddig nem szántak erre időt.
Nem lettünk dobogósok, de nagyon elfáradtunk, mert becsülettel, verejtékkel teljesítettük a 42+21 km-t – együtt, és tudom, ez a fontos!” – tette hozzá az alpolgármester.


Gratulálunk és további sikereket, ELEVEN napokat kívánunk!
Az eseményről készült képes összefoglaló ITT tekinthető meg>>>>