Az állatokat helyezték előtérbe azon a gyermeknapon, melyet a KULTI Gazdagréti Közösségi Ház, a Gazdagréti Összefogás Egyesület és a Gazdagréti Nyugdíjas Szabadidő Klub együtt szervezett. Az esemény védnöke Király Nóra XI. kerületi alpolgármester volt.

Gazdagréten sok az állatbarát, főként kutyások ezért a KULTI Gazdagréti Közösségi Ház kifejezetten állatos gyereknapot hirdetett május 30-ra. Az Őrmezei Kutyaiskola zenés kutyabemutatót tartottak a gyerekeknek, a Mopsz Fajtamentők Egyesülete pedig barátságos simogatni való kutyákat vitt a rendezvényre. A Gazdagréti Összefogás Egyesület öt állomásos vetélkedővel készült, amelyen állatokkal kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolni és ügyességi feladatokat végezni.
Fellépett Misi bohóc, aki nem csak megkacagtatta, hanem meg is tornáztatta az összesereglett gyerekcsapatot, volt arcfestés, lufi hajtogatás valamint óriásbuborék-bemutató is.
Tappancsfal avatás

Gazdagréti Közösségi Házban, az évek alatt hagyománnyá vált “Tappancsfal” avatóünnepségének megnyitására is Király Nóra alpolgármester asszonyt kérték fel. Ennek a kedves szokásnak köszönhetően a gazdagréti babák talpáról vett lenyomat hagy “maradandó nyomot” a közösségi ház falán. Mint alpolgármester asszony elmondta, örömmel látja ezt a közösségépítésre, anyukák ismerkedésére kiválóan alkalmas kezdeményezést és örülne, ha minél több ilyen lenne Gazdagréten. Hozzátette még azt is, hogy idén azért is volt különleges öröm számára a rendezvényen való részvétel, mert a saját három hónapos kislányának tappancskája is ott volt a többieké között.
A láblenyomatok gazdái egyébként automatikusan bekerülnek a Tappacsosok klubjába és részesei lehetnek a közösségi ház programjainak.

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!