Nem csak az eddigi beruházásokról, hanem a jelenleg futó fejlesztések zárásáról is beszámolt a Gazdagréti Közösségi Házban hagyományteremtő szándékkal létrehozott közéleti fórumon Király Nóra egészségügyért és közbiztonságért felelős alpolgármester.

A választókerület képviselője Kerékgyártó Gábor és Sass Szilárd önkormányzati képviselők társaságában számolt be eddigi eredményeiről, jövőbeni terveiről. Kérte, hogy a minél hatékonyabb problémamegoldás érdekében a környék lakói továbbra is osszák meg vele véleményüket, javaslataikat.
Tények és tervek
Az eddigi beruházások a lakók kényelmét és biztonságát szolgálták. Király Nóra a fórum-sorozat első ülésén hosszan sorolta az eddigi fejlesztéseket, hozzátéve, ezek nem valósulhattak volna meg a kerület által jóváhagyott költségvetési támogatások nélkül. Példaként említette a 700 méteres gumiborítású futókör és fitneszpark kialakítását, a Csíkihegyek utcai Általános Iskolában megnyitott Judo Akadémiát, a Rétköz utcai szervizúton az autólopások miatt kiépített térfigyelő-kamerarendszert. Rendkívül nagy hangsúlyt fektet a polgárőrség kiterjesztésére, létszámának bővítésére, akik a segítik a rendőrség munkáját, a járőrözéssel nagyban növelik a lakók biztonságérzetét és puszta jelenlétükkel is segítenek a bűnözők elrettentésében.

A jövőben is folytatni fogja a már évek óta, rendszeresen  megrendezett közösségépítő rendezvényeket, mint az őstermelői piacon rendezett újévi koccintás, a farsangi, húsvéti műsorok, a nőnapi köszöntés, gyermeknapi, anyák napi rendezvények, Mikulás ünnepség, illetve a tavaszi és őszi futóversenyek.
Együtt ünnepel Gazdagrét
Az idén megszervezi Gazdagrét karácsonyfájának felállítását, amelyet a helyiek saját kezűleg gyártott díszekkel öltöztetnek fel. A fa alatt minden adventi hétvégén közös gyertyagyújtással, énekléssel, hangolódik az ünnepre a helyi lakóközösség.

Király Nóra kiemelt feladatának tartja a nők és a családok érdekérvényesítését, védelmét, szerepük fontosságának hangsúlyozását. A jelenlévő képviselők támogatása mellett az egészségüggyel kapcsolatos megelőző programokról és a prevenció fontosságáról, a mentális egészségre fókuszáló iskolai oktatásról is szót ejtett.