Az elmúlt hetek izgalmai senkit sem kíméltek. Az egész ország EB lázban égett. A magyar trikolor elárasztotta a francia tribünöket és persze a városok utcáit is, de a büszkeség kétség kívül a gazdagrétiek mellét dagasztotta a legjobban. Ők a hús vér szomszédjukért, a 21 éves Nagy Ádámért izgultak, aki Európa legrangosabb mérkőzésén a legjobb játékosok közé tornászta fel magát. Gazdagrét sztárjáért egy egész lakóközösség izgult a vasárnapi döntőn. A Torbágy utcai parkban egy nagy kivetítőn hangulatos programokkal fűszerezve drukkolhattak a lakók, akik még reményekkel telve érkeztek a helyszínre.

A meccs előtt az Újbuda TV Nagy Ádámról készített felvételét valamint a focista lakóközösségének küldött személyes üzenetét is levetítették.

Nagy Ádámról készített felvétel ITT tekinthető meg>>>>

Nagy Ádám videó üzenete Gazdagrétnek ITT tekinthető meg>>>>

Az esemény a lakók kezdeményezésére a helyi önkormányzati képviselők Király Nóra és Kerékgyártó Gábor szervezésében valósult meg, de számos helyi cég valamint a Gazdagréti Közösségi Ház is a nemes ügy mellé állt.

Király Nóra elmondta, hogy pénteken délben keresték meg a lakók azzal a kéréssel, hogy milyen jó lenne együtt nézni a vasárnapi meccset és szurkolni a magyar válogatottnak. Remek kollégáknak, önkénteseknek és az Önkormányzat támogatásának köszönhetően két nap alatt sikerült megszervezni a közös meccsnézést. Király Nóra kiemelte, hogy kifejezetten céljuk volt egy családi esemény létrehozása, ahol apa, anya, nagyszülők, gyerekek együtt lehetnek, és együtt szurkolhatnak.

Meglepetéssel is készültek a szervezők: félidőben és a meccs végén tombolahúzásra került sor, ahol több tucat értékes nyeremény került kisorsolásra a helyi vállalkozások felajánlásainak köszönhetően.

Bár mindenki a szebb eredményért szurkolt, Gazdagrét így is büszke fiatal hősére, a gyerekek példaképére: Nagy Ádámra és persze az egész válogatott csapatra.