A Szent Kristóf Rendelőintézet dolgozói vették birtokukba egy napra a Kamaraerdei Ifjúsági Parkot, ahol családi napjukat rendezték.A jó hangulatú eseményen egyebek mellett főzőverseny is szerepelt a programok között. Az elkészült „remekműveket” kis bűntudattal, de annál nagyobb élvezettel kóstolta végig Király Nóra, újbudai alpolgármester, aki kérdésünkre elmondta, hogy nagyra becsüli az egészségügy dolgozóit, hiszen nélkülük nem létezhetne a társadalom.

Fontos a személyes kontaktus
A tavaly kezdett rendelőlátogatásokat ősztől újra folytatni fogja, hogy személyesen is megismerhesse a kerület összes házi-, gyermek-, és fogorvosát, illetve az asszisztenseket. Többször előfordult már, hogy a személyes találkozás, beszélgetés során vetődtek fel olyan kérdések, amelyek azonnal megválaszolhatóak voltak, vagy további intézkedés után könnyedén megoldódtak.

Az ilyen rendezvényeken, megköszöni a nehéz és néha hálátlan munkát és kéri az “egészség őreit”, hogy továbbra is segítsék azt a törekvést, hogy Újbuda legyen a főváros legegészségesebb kerülete!