Baba-mama hintát adott át a Feneketlen-tavi játszótéren a FŐKERT Nonprofit Zrt. valamint az S-Tér Kft. március 20-án. – A 200 kilogramm teherbírású játék új távlatokat nyit a szülő-gyermek kapcsolatban – mondta Király Nóra alpolgármester.

Az ötgyermekes édesanya az átadóra a saját gyermekeit is magával hozta, akiknek természetesen nagyon tetszett a játék. Alpolgármester asszony beszédében hangsúlyozta, hogy a kerület különösen odafigyel a családbarát politikára, igyekszik az ezzel kapcsolatos lakossági igényeket kielégíteni.

A Főkert szerint a világviszonylatban is egyedülállónak számító, „HAGS TANGO” innovatív élményeket nyújtó baba-mama hinta új színfolt lesz a főváros játszótereken. A szerkezetet svéd modell alapján gyártotta az S-Tér Kft., amely adománynak szánta a nettó 200 ezer forintos hintát – tudtuk meg Sándor Tamás ügyvezetőtől.

Király Nóra továbbá hangsúlyozta, hogy gyakorló édesanyaként azt tapasztalja, hogy a páros hinta ötletes, kreatív és biztonságos, hiszen az apróságok is stabilan ülnek benne. Kifejezetten előnyös, hogy játék közben az édesanya és a gyermek látja egymás arcát, mosolyát, reakcióit.

Sok önfeledt, hasznos és boldog percet, órát kívánunk a játék használóinak!
Eseményről készült videó ITT tekinthető meg>>>>