Rendőrségi nyílt nap Gazdagréten

2014. szeptember 26-án délután Gazdagréten,  a Kaptárkő utcai Körzeti Megbízotti Iroda előtt nagy volt a nyüzsgés: A rendőrség – a Gazdagréti Összefogás Egyesülettel közösen – nyílt napot tartott, melyen kifestő és ujjlenyomat készítés mellett megismerkedhettek az érdeklődők a rendőrök mindennapjaival, eszközeivel (a gumibot és a bilincs nagyon népszerű volt) és még a rendőrautóba is beülhettek.

Talán a szirénázó négykerekűnél is nagyobb sikere volt az okos kis négylábúnak, aki  az elrejtett tárgyak keresése, megőrzése mellett kézjelekre ugatott, figyelt, feküdt, kúszott és mozdulatlan maradt. A bemutató végén a fegyelmezett kis jószágnak simogatással fejezte ki elismerését a fiatal közönség.

Az aszfalt sem maradt unalmas szürke, ugyanis azt rendőrséggel kapcsolatos rajzokkal lehetett díszíteni. A győzteseknek és a többi résztvevőnek járó ajándékcsomagot Király Nóra önkormányzati képviselő adta át.

Dacia Duster a Polgárőrségnek!
Az eseményen jelen volt még Hoffmann Tamás, kerületünk polgármestere, Kerékgyártó Gábor gazdagréti önkormányzati képviselőjelölt, Király Nóra önkormányzati képviselő és Sass Szilárd, gazdagréti önkormányzati képviselő is. A polgármester úr ünnepélyes keretek között adta át az Újbudai Polgárőrség vezetője számára a vadonatúj Dacia Duster kulcsát, melyhez Király Nóra is gratulált és elmondta, hogy szívesen látja Gazdagréten az autót és a polgárőröket minél gyakrabban.

Polgárőrség vezetője megköszönte a járművet, egyúttal arra biztatott mindenkit, hogy lépjen be az önkéntesek csapatába.