A XI. kerületi Háziorvosok Klubja 2015. február 5-én az újbudai Szent Kristóf Szakrendelőben tartotta idei első összejövetelét. Az újévi koccintással egybekötött rendezvényen jelen volt Dr. Simicskó István államtitkár úr, úgyis, mint a XI. kerület országgyűlési képviselője, Dr. Hoffmann Tamás, kerületünk polgármestere, Király Nóra egészségért és közbiztonságért is felelős alpolgármester és Dr. Kóti Tamás a szakrendelő főigazgatója is.

Király Nóra alpolgármester elmondta, hogy nagy örömmel látja ezt az önálló szerveződést, hiszen egy ilyen klub hozzájárul a színvonalasabb szakmai munkához és a rendezvények naprakészen tartják az orvosok felkészültségét. Elismerését és köszönetét fejezte ki azért a plusz befektetett energiáért, amelyet a klub működtetésére fordítanak a háziorvosok, hiszen a plusz tudásnak és nagyobb felkészültségnek végső soron a betegek veszik a legnagyobb hasznát.

Szólt arról is, hogy az egészség mindannyiunkat érintő, mindennél fontosabb kérdés, ezért egészségügyért is felelős alpolgármesterként a jövőben azon dolgozik, hogy sikerüljön fejleszteni az alapellátást, nagy figyelmet fordítva a nők, a családok és gyerekek egészségének megőrzésére. Végül „Egészséges újévet” kívánt a mindenkinek.
A koccintás után kötetlen beszélgetésbe kezdtek a megjelentek, majd szakmai előadással folytatódott a délután.