Kedves Gyerekek!

Nevezzetek a FINA Világbajnokság kapcsán hirdetett Nem vagyunk mi kispályások című szurkolói pályázatra és legyetek Ti a legkiválóbb szurkolók!

Találkozzunk a 2017. május 21-i Újbudai Vízimajálison, a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban, ahol sportolókból, fellépőkből, játékból, mozgásból és nyereményekből sem lesz hiány!

Nevezni egyszerű:  készíthettek fotókat, rajzokat, csapatpólókat, írhattok buzdító verseket, dalokat, találhattok ki koreográfiákat, a lényeg, hogy mutassátok meg, hogy  maximum 10 fős csapatotok hogyan fog szurkolni a hazai sportolóknak az idei Vizes Világbajnokságon!

Az elkészült pályaműveket egy maximum 2,5 perces kisfilmben is bemutathatjátok, de ez nem követelmény.

vagy:

A szurkolást bemutató maximum 2,5 perces kisfilmeteket küldjétek el a nemkispalyas@gmail.com címre  2017. április 28-ig!

  

A legjobb 25 csapat pedig meghívást kap az Újbudai Vízimajálisra!

A nevezéseket népszerű úszókból, vízilabdázókból, közéleti szereplőkből álló zsűri kategóriánként külön értékeli. A nyerteseket a kategóriák jelentkezőinek arányában választjuk ki.

Az összes nevezést nyilvánosságra hozzuk, a Nem vagyunk mi kispályások Facebook oldalon és YouTube csatornánkon!

A legkreatívabb csapatokat idén is értékes ajándékokkal jutalmazzuk, a legjobbak pedig a bajnokság egyes helyszínein szoríthatnak kedvenceiknek.

  

Mi lesz a Vízimajálison?

Sok-sok szórakoztató játék, fellépők, sport,- és szabadidős program, melyeken különböző nyereményekért akár összemérhetitek ügyességetek, tudásotokat és bemutathatjátok a rendezvényre ellátogató kedvelt sportolóinknak, Ti hogyan buzdítjátok majd őket.

 

Kövessetek minket Facebookon a facebook.com/Nemkispalya, ahol folyamatosan olvashattok a Vízimajális programjáról, a pályázat részleteiről, a nyereményekről és aktuális hírekről!

Játéksziget Különdíj

Támogatónk pályázata alapján nemcsak értékes nyári ajándékokat nyerhetsz a helyszínen, de akár a Te rajzod is szerepelhet a Játéksziget üzletek papírtáskáin, plakátjain! Ezzel kapcsolatban bővebben a jateksziget.hu/papirtaska-palyazat címen olvashattok.

A felkészítőket is jutalmazzuk!

A felkészítőket – amennyiben csapatuk bekerül a 24+1 legjobb közé (csapatonként maximum két főt) , 5000,- Ft/fő értékű sportszerrel, vagy sportszer utalvánnyal, vagy 5500,-Ft értékű, a MOM Sport Uszodába szóló, hétvégi páros belépővel díjazzuk.

(A nyeremények készpénzre nem válthatóak.)

Tengerparti nyaralás

A 24+1 csapatból egy-egy fő felkészítő részt vesz egy külön sorsoláson, amelyen egy kétszemélyes, egyhetes, tengerparti nyaralást nyerhet!

Vidám, játékos munkát kívánok mindenkinek!

Király Nóra

szervező

   

A Nem vagyunk mi kispályások pályázatot a Király Nóra, Újbuda alpolgármestere által alapított Összefogás XI. Sportegyesület hirdeti meg, együttműködve a 17. FINA Világbajnokságot szervező Bp2017 Nonprofit Kft-vel,

valamint az EMMI Sport Szakállamtitkárság, a Magyar Vízilabda Szövetség, Budapest Főváros és a megyei sportreferensek, a Formatex Kft, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és további civil szervezetek támogatásával