A PromoBox Kft. alapító-tulajdonosával, Fejérdy Zsófiával összefogva a Vamosi Milano nagylelkű felajánlásának köszönhetően nagy értékű, speciális és magas minőségű Dr. Balm Matracok kerültek átadásra az újbudai Menedékház Alapítvány – Családok Átmeneti Otthona, a Gazdagréti Idősek Otthona és a Fővárosi Önkormányzat Rupphegyi úti Idősek otthona, valamint a XI. kerületi Szent Imre Kórház számára.

Mind a családok, mind az idősek támogatása és segítése fontos küldetésünk. Évről-évre gyűjtéseket szervezünk, jótékonysági akciókat indítunk és egyre több helyen segítünk. A FICSAK alapításakor az egyik fő célkitűzés az volt, hogy a családoktól, édesanyáktól, nagymamáktól érkező segítségkérésekre reagáljon a civil szervezet. Újbuda alpolgármestereként és a családszervezet alapítójaként számos családdal kerülök kapcsolatba nap, mint nap.

PromoBox Kft. az édesanyákért

A PromoBox Kft 2010 óta folytat segítő, informáló tevékenységet a családok körében. A vállalkozás ajándékokkal és információs kiadványokkal teli BabaCsomagjaival elsőként köszönti Magyarország valamennyi kórházának szülészeti osztályán az Édesanyákat kisbabájuk születésekor.

 Megalakulásunk óta kiemelten fontosnak tartjuk a nap, mint nap velünk együttműködő kórházak támogatását is, így nagyon örültünk, amikor régi partnerünk, a Vamosi Milano bútorház felajánlotta kiváló matracait, amelyből a Családok Átmeneti Otthonában élő újszülött babát nevelő család is részesült. “- hangsúlyozta Fejérdy Zsófia a PromoBox Kft alapító – tulajdonosa.

 Vamosi Milano: akik számára fontos a társadalmi felelősségvállalás

A Vamosi Milano egy magyar tulajdonban álló nemzetközi cégcsoport, amely már 2010 óta áll a családok szolgálatában, nemcsak kézzel készített, egyéni igényeikre szabott bútoraik megfizethető áron való megalkotásával, hanem a magyar családok kiemelt támogatásában egyaránt. A társadalom alapja a család, a család jövője a gyermek. Ez a gondolat kell, hogy vezesse az összes vállalkozást, és ennek szellemében mindenkinek ki kell vennie a részét a társadalmi felelősség vállalásból. A Vamosi Milano számos jótékonysági akcióban képviseleti magát évről évre, legyen szó kórházi szobák kialakításáról, rászoruló családok közvetlen támogatásáról, vagy akár a PromoBox Kft-vel közös rendkívül sikeres akcióikról, melynek keretében újszülött gyermekkel gyarapodott családoknak nyújtanak bútoraik megvásárlásához 50%-os ártámogatást.

Az esemény galériája itt található!