Újbuda

Újbuda az otthonom. Itt születtem, itt nőttem fel, s jól ismerem minden szegletét. Közel 20 éve már, hogy Újbudáért, és az itt élő emberek jobb létéért dolgozom: Budapest XI. kerületének önkormányzati képviselőjeként 2006-tól 2019-ig, majd 2014-2019 között alpolgármesterként, jelenleg pedig az általam alapított civil egyesületek lelkes és aktív munkatársaival szeretett kerületünk szebbítésén és jobbításán fáradozunk.

“Hiszek abban, hogy szebbé, könnyebbé, biztonságosabbá, egészségesebbé tehetem az itt élő fiatalok, gyermekes családok és szépkorúak mindennapjait.”

Megtiszteltetés számomra, hogy az újbudaiak megbíznak bennem. Ezt a bizalmat hitelességgel, és odaadó munkával igyekszem megszolgálni. 

Mi mindannyian, akik itt élünk, egy tisztább, élhetőbb, biztonságosabb, zöldebb, átláthatóbb, szerethetőbb Újbudáról álmodunk, ahol minden egyes lakó boldogan és megelégedetten éli a mindennapjait. Mindig jóleső érzés az újbudai polgárokkal találkozni a „Beszélgessünk Újbuda jövőjéről!” és az „Új beköltözők” programsorozatok keretein belül, s átbeszélni a kerülettel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat. Természetesen magam is látom, és átélem az itt élők gondjait és problémáit, hisz közöttük élek.

Egy zöldebb, tisztább, közösség fókuszú Újbudáért dolgozom nap mint nap, ahol pártpolitikai és egyéni érdekek felett állnak olyan ügyek, mint a környezetünk védelme és tisztasága, a családok támogatása, biztonságunk, az egészségügy és a rászorulókról való gondoskodás. Ezért a civil szervezeteinkkel – a Ficsak 11 Alapítvány, az Összefogás XI. Sportegyesület, az Gazdagréti Összefogás Egyesület – közösen rengeteg családi, zöldítő és sportos közösségformáló eseményt, valamint az adott évszakhoz, alkalomhoz, ünnephez köthető rendezvényt (Újbudai családi futóversenyek, a Föld Napjához kapcsolódóan palántaosztás, Ismerd meg Újbudát! kulturális programok, Új vagyok Újbudán – új beköltözők ajándékcsomag osztás, Közösségi szemétszedés…) szervezünk s ilyenkor új embereket megismerve barátságokat kötünk, ez lokálpatriótaként megmelengeti a szívemet.

Hiszek abban, hogy szebbé, könnyebbé, biztonságosabbá, egészségesebbé tehetem az itt élő fiatalok, gyermekes családok és szépkorúak mindennapjait. 

Mindenütt jó, de a legjobb Újbudán!