„Fuss, kocogj, vagy sétálj a hét minden napján és mindig válaszd a lépcsőt, ha teheted.” – ezt az üzenetet vittük hírül a több hónapon át tartó sportos kihívásunkban, melynek záróeseményére november 11-én, szombaton került sor Budapest egyik legszebb panorámáját nyújtó nevezetességén, a Citadellán! Ezzel koronáztuk meg a 3 hónapon át tartó sportos eseménysorozatot.

Bár az idő nem volt kegyes hozzánk, sajnos zuhogott, de még az eső sem tántorított el bennünket.  Közel 100-an töltöttünk el együtt egy fantasztikus  délelőttöt,  jó kis csapat gyűlt össze. Remek hangulatban telt a lépcsős sétánk és az azt követő díjátadó. Csodás fotókat készítettünk, jókat beszélgettünk és persze együtt örültünk a tombola nyerteseivel.

Köszönettel tartozom az Összefogás XI. Sportegyesület, és a Runaway munkatársainak a profi szervezésért, Nagy Dániel sportvloggernek, Exatlon játékosnak és Szabó László képviselőnek az aktív részvételért.

A Lépcsős kihívás teljesítéséről készült videó YouTube csatornámon tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=lpymE4rOo40&t=1s