Áldozatsegítő Pont átadás

Áldozatsegítő Pontot adtunk át Dunakeszin Tuzson Bence miniszter úrral és Dióssi Csaba polgármester úrral. Ezzel egy újabb Áldozatsegítő Pont került átadásra Pest vármegyében, így már két helyszínen is tudnak segítségért fordulni a bűncselekmények áldozatai.

Eddig tizenöt áldozatsegítő központot létesített a kormány országszerte, és arra törekszik, hogy minden vármegyeközpontban legyen egy áldozatsegítő pont is – mondta el Tuzson Bence igazságügyi miniszter az áldozatsegítő pont átadásán.

Továbbá hangsúlyozta, hogy a dunakeszi rendőrkapitányság épületében, a földszinten létesített pont a térség tágabb környezetében segíti az áldozatok elérését, hogy időben megkapják a lehető legnagyobb segítséget mindazok, akik bűncselekmény áldozatává váltak.

Dunakeszin az Igazságügyi Minisztérium, a város és számos elkötelezett partner munkájának eredményeként már az ország negyedik áldozatsegítő pontja kezdheti meg működését.

Az új Áldozatsegítő Pont segítséget, odafigyelést és támogatást nyújt az itt élők felé, mert az áldozatok védelme minden esetben prioritást kell élvezzen – mondta el Király Nóra az eseményen.

Miniszteri megbízottként továbbra is azon dolgozom, hogy minden ember tudja: baj esetén van segítség.

Az eseményen készült további képetekt ITT tekintheti meg.