Kedves Barátaim!

Hétről-hétre többen látogatnak el szombatonként délelőtt a Szent Angyalok Templomkertbe, hogy első kézből  a termelőktől vásárolják meg mindennapi betevőiket: friss tejet, túrót, sajtokat, kenyereket, zöldséget, gyümölcsöt, isteni kolbászokat, szalonnákat, mézeket, lekvárokat, olajokat, tojást, házi tésztát, frissen préselt gyümölcslevet és még sorolhatnám.
Aki már próbálta, azt visszavárjuk, aki még nem próbálta, annak itt az ideje, hogy most szombaton ellátogasson hozzánk!

A piacot az Önök igényei szerint folyamatosan bővítjük, fejlesztjük. Szeretnénk, ha a szombat délelőtti piacozás egyfajta közösségi tér lenne, ahova a családok együtt érkeznek, ahol az emberek beszélgetnek, miközben kóstolgatják a hamísíthatatlan magyar ízeket.

Gondolunk a legkisebbre is, hogy őket se kelljen otthon hagyni, jöhessen papa, mama, nagyszülő együtt a gyerkőcökkel.

Április 2-ától beindítunk egy kis játszósarkot, jólelkű szponzorainknak (RÉGIÓ Játékáruház és a SZULINAPIBOHOC.HU) köszönhetően. Lesz bohóc, arcfestő és rengeteg játék, amivel gyermekfelügyelet mellett a picik játszhatnak, rajzolhatnak ahelyett, hogy szüleik nadrágját húzkodnák, hogy „Mami, papi menjünk máááár!!!!!

Ezen a napon 10.00 órától vendégünk lesz Dr. Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára, hogy saját szemével győződhessen meg a Gazdapiac sikeréről.

Április 16-át szintén mindenki jegyezze fel a naptárába! Erre a napra ugyanis a piac után „Tisztítsuk meg Gazdagrétet” elnevezésű közös nagytakarítást, majd Papa-Mama-Baba (PMB) Börzét szervezünk. Ide mindenki elhozhatja a kinőtt ruhákat, már nem használt játékokat, bármit, amit más még szívesen használna. Lehet kezdeni otthon a szelektálást J Részletek kb. egy hét múlva hírlevélben, a honlapomon és a facebook-on (Gazdagréti Összefogás Egyesület)!

Várunk tehát mindenkit nagy-nagy szeretettel minden szombat délelőtt a Szent Angyalok Templomkertben 8-13 óra között és április 16-án a PMB Börzén!

Szép tavaszt kívánok mindenkinek!

Király Nóra