2016. március 8-án 10 órától a Design Terminálban (Budapest, Erzsébet tér 11) a Ficsak és a NőiSzem közös nőnapi konferenciát tart.

A Fiatal Családok Egyesülete (Ficsak) arra hivatott, hogy összegyűjtse azokat a lehetőségeket, amelyekkel a családokat segítheti. Célja, hogy a kormány törekvéseivel összhangban minél több fiatal családost szólítson meg, fogjon össze, karolja fel ötleteiket, valamint arra buzdítsa a fiatalokat, hogy bátran vágjanak bele a családalapításba.

A Mindennapok Női Szemmel (NőiSzem) életkortól, érdeklődési körtől, családi állapottól függetlenül minden nőnek szeretne segítséget nyújtani, abban, hogy élhessen a választás szabadságával, akár karriert szeretne építeni, akár gyermekeket nevelni, akár a kettőt együtt. Hangsúlyozza, hogy minden nőnek számos lehetőség és fontos feladata van.

A konferenciára felkért előadók között van Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár, Kocsis Máté a Fidesz budapesti elnöke, Orbán Balázs a Migrációkutató Intézet vezetője és még sok különleges és értékes tudással és tapasztalattal rendelkező előadó, akik egy csokor érdekes és hasznos információt nyújtanak át a jelenlévőknek nőnap alkalmából.
A rendezvényen való részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött, melyet az info@ficsak.hu címre várunk.