A Télapó és a rénszarvasai köszöntötték a nagycsaládosokat a Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolában a hagyományosan megrendezett karácsonyi ünnepség alkalmából.

A bejáratnál szaloncukrot, narancsot, banánt kaptak a gyerekek. Ez azonban még csak a kezdet volt. A kézműves foglalkozásokon karkötőt készítettek, a Rutkai Bori koncerten táncolhattak, a tombolán pedig ajándékokat nyertek.

Ezek az ajándékok az önkormányzat és a kerületben működő kis- és középvállalkozások, valamint multinacionális cégek felajánlásaiként kerültek a csillogó szeműek kis kezébe.

– Újbuda családbarát politikájának köszönhetően a sokgyermekes családok évek óta együtt ünnepelhetnek. Az önkormányzat különösen ügyel arra, hogy minden ünnep alkalmából ajándékokkal, és különleges események, programok szervezésével támogassa őket, illetve szerezzen számukra örömöt – mondta Király Nóra alpolgárme

A rendezvényről a családok a kellemes szórakozás nyújtotta élményen kívül egy-egy gyümölcsökkel, beiglivel, tartós élelmiszerekkel megrakott táskával távoztak.
A rendezvényről készült videó ITT  tekinthető meg>>>>