A tanév második napján saját osztálytermükben látogatta meg a Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskola és a Csíkihegyek Általános Iskola megszeppent kis újoncait Király Nóra újbudai alpolgármester, önkormányzati képviselő. Nem egyedül érkezett, hanem egy barátságos plüsspingvinnel, aki ráadásul egy kis finomságot is nyomott minden tágra nyílt szemű gyerek kezébe.

A kezdetben még csodálkozó lányok és fiúk hamar a bizalmukba fogadták a puha totyogót, akit alig akartak elengedni. Ölelgették, simogatták és kacagtak a járásán. A közös fotó és a kis finomság biztosan sokáig
nagyon jó emlék marad számukra.

A kezdetektől legyen kellemes emlék az iskola

Az öt gyermekes gyakorló édesanya szerint nagyon fontos, hogy első napoktól kezdve jó dolgokhoz, szép emlékekhez kötődjön a “tudás háza”, hiszen a kezdek egy életre meghatározhatják a tanuláshoz való viszonyt.

Elmondása szerint a jövőben is nagy hangsúlyt fektet majd a gyerekek tanulásra való buzdítására, a jó hangulatukhoz való hozzájárulásra, ezért nemcsak év elején, de félévkor és év végén is készül valamilyen meglepetéssel számukra.

Az eseményről készült videót ITT tekintheti meg>>>>