A XI. kerületi Törcsvár utcai óvodába is ellátogatott a Mikulás, akinek ezúttal nem krampuszok, hanem Simicskó István honvédelmi miniszter és Király Nóra alpolgármester segítettek szétosztani az ajándékot.

A gyerekek versekkel, énekekkel és kedves rajzokkal készültek a nem mindennapi vendégek fogadására. A Nagyszakállúval érkező Simicskó István honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő maga is kisgyermekes apa lévén könnyedén szót értett az eleinte kicsit apróságokkal. Miután együtt énekelt velük, elmondta, hogy abból is látszik, hogy mindannyian jók voltak, hogy ma mindenki  kap ajándékot.

Az egyre felszabadultabb, vidáman éneklő gyerekeknek Király Nóra elmondta, hogy neki öt kisgyermeke van, akik ilyenkor éppen ilyen nagy örömmel várakoznak. Ez a hangulat rá is átterjed, ezért különösen szereti a téli ünnepeket. Egészségügyért felelős alpolgármesterként fontosa tartotta figyelmeztetni a gyerekeket arra is, hogy az édességet csak ebéd után egyék meg és hangsúlyozta a rendszeres fogmosás fontosságát is!
A Mikulás és segédei nagyon boldog ünnepeket kívántak minden kisgyereknek és szüleiknek, majd hamarosan eltűntek a kíváncsi szemek elől. Remélik, hogy jövőre is el tudnak jönni.