Ezúttal nem a súlyok emelgetésétől kapkodott levegő után az a fiatal hölgy, akinek egy crossfit verseny közben kérte meg a kezét a szintén sportoló barátja.
A romantikus lánykérés alanya az izgalomtól alig tudott válaszolni, de szerencsére igent mondott, sőt boldogan borult a vőlegény nyakába.

Az edzőtársak nászajándéka egy wellness hétvége volt, ahol a kemény sportot űző páros egy kicsit ellazulhat és egymásra figyelhet.

Király Nóra, mint a crossfit megszállottja, maga is csapattárs. Elmondta, hogy véleménye szerint a házasság a jövőben sem fog kimenni a divatból, mert az biztonságot ad a családalapításhoz. Egyrészt mert a felek részéről gesztusértékű üzenete van, miszerint büszkén felvállalják egymást a társadalom és a világ előtt, másrészt a születendő gyermek számára jó példát mutat.  Sok boldogságot és bőséges, sportos utódokat kíván a fiataloknak!

Az eseményen készült videót ITT tekinthetik meg>>>>

A Crossfit versenyek igazán összekovácsolják a csapattagokat. Király Nóra, XI. kerületi alpolgármester is a férjével közösen űzi ezt a sportot.

Az egyik versenyükről készült összefoglaló kisfilm ITT látható>>>>