A gyermekes családok ezreit várták a Budapesti Családi Csúcs (BDS) Családi Napok záró rendezvényére, melynek Budapest egyik legszebb és legnagyobb zöld oázisa, a Városliget adott otthont. A Fiatal Családosok Klubja is örömmel részt vett a BDS (Budapesti Demegráfiai Csúcs 2023) Családi Napok rendezvényén szeptember 16-án.

A Ficsak standját is meglátogathatták a gyermekes családok a helyszínen a Mezőgazdasági Múzeum mögötti zöld területen. A helyszínen, színes gyerekprogramokkal – kézműves foglalkozás, játszósarok, népi ügyességi, logikai és sport játékok – készültünk, hogy minél felejthetetlenebbé tegyük az együtt töltött napot. A Ficsak csapata 7 PRÓBÁVAL is készült, a résztvevők között Ficsak ajándékokat, fődíjként pedig egy Monopoly GO GREEN családi társasjátékot sorsoltunk ki.

Büszke vagyok arra, hogy a Fiatal Családosok Klubja játékparkja volt az egyik legnépszerűbb a standok közül. A FICSAK játékos 7próbáját több száz gyermek teljesítette. Fantasztikus hangulatban, rengeteg játékkal, mókázással telt a reggeltől estig tartó Városligeti Családi Nap. A kollégáimmal ismét nagyon jó érzés volt emlékezni való klassz élményeket ismét adni a családoknak.

Felhőten játékkal és szórakozás közepette a szívünknek kedves családokkal együtt búcsúztattuk a nyarat.

A Városligeti Családi Napról készült videóösszeállítás itt tekinthető meg!