Rendhagyó módon, a környezetvédelem jegyében hoztuk el Gazdagrétre a ZÖLD MIKULÁS-t a Gazdagréti Összefogás Egyesülettel. Az a nemes cél vezérelt bennünket, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem és a fenntarthatóság fontosságára, miközben találkozunk a Gazdagréten élő boldog gyerekekkel és szülőkkel.

A Zöld Mikulás program keretében felcendültek a jól ismert dallamok december 5-én tegnap a Gazdagréten találhtó Helllo Vino Bistro előtt, ahol több mint 50 környékbeli gyermek gyűlt össze, hogy találkozhasson a Zöld Mikulással. A különleges zöld ruhába öltözött Mikulás minden gyereknek névre szólóan, személyes üzeneteivel együtt adta át a mikulás csomagot, melynek anyaga, megjelenése is hűen tükrözte  akörnyezetvédelem fontosságát.

Nagyon örömmel tölt el, hogy ilyen nagy számban és ekkora lelkesedéssel együtt eltük át a Mikulással való találkozás örömét!

A Mikulás zöld ruhájával üzent a családoknak, a gyerekeknek, hogy milyen fontos a környezetünk védelme. A Helllo Vino Bistro munkatársainak köszönet a helyszínért, a finom teáért és a forralt borért, ami nagy szolgálatunkra volt a hideg időben.
Az eseményről készült kisfilmösszeállítás YouTube csatornámon itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=CjVitKG1Ous
Az eseményen készült további képek a galériában ITT tekinthetőek meg.